Bianca näckar?

Bianca berättar i sitt senaste inlägg att hon besökt läkaren för en hälsokontroll och denna gången var det dags att kolla hjärtat.
Enligt henne fick hon cykla topless framför två läkare och omedelbart poppar det upp konstiga bilder i huvudet på mig – ja ja.. sån är jag .. =)

När jag tänker topless – bada topless, sola topless ect – så är det ju utan en tråd på överkroppen. Tjejerna är alltså friare och gladare än kossor på ett kosläpp.
Alltså verkligen ”hang loose”.
Det KAN ju inte vara detta Bianca menar? Hon måste väl mena utan tröja på överkroppen, i bara bh eller sport-topp? För att kunna fästa elektroder och liknande på huden?

Så vida inte hon går hos en viss Dr Troilius men mig veterligen har han fråntagits sin läkarlegitimation. Länk för er som inte hängde med i svängarna här.

INGEN – verkligen ingen har en frågat bland kommentarerna – är inte det konstigt?
I mina öron låter detta ungefär lika rimligt som att ta av sig byxor och trosor när man undersöks för halsfluss.

Skärmavbild 2016-02-03 kl. 17.02.04

9 reaktioner till “Bianca näckar?

 1. Det engelska ordet topless betyder att brösten är bara dvs man har ingen överdel eller bh. Begreppet kom när kvinnor började bada ”topless” dvs utan överdelen på bikinin. Det blev populärt på 70-talet under ”bränn bh-epoken”.
  I det konkreta fallet kanske ordet används i betydelsen att hon inte någon överdel/tröja på sig – det kallas ju numera ”topp”. Jag har svårt att tänka mig att ett arbets-EKG görs med brösten svängande fritt. Om så skulle vara fallet bör man nog ta sig en närmare titt på personalen som genomförde undersökningen.

  Gilla

 2. EKG ska tas utan tröja, jag ser inget problem med detta så länge Bianca var med på noterna.
  Ni är ju otroligt löjliga som försöker tolka in något annat i det här. Väx upp

  Gilla

  1. Det var väl ingen som ifrågasatte att man inte ska ha tröja när man tar EKG.
   Frågan gällde vad Bianca la in i begreppet ”topless”.

   Gilla

  1. Är det sant? Herregud, skulle jag få mina tuttar i fritt gung skulle både jag och cykeln välta. Där ser man.. Man lär sig något nytt varje dag. Tackar och bockar! Vet du varför man inte får ha bh/sporttopp förresten?

   Gilla

 3. Jag har alltid fått ha tröja på mig, men inte sportbh. Har inte frågat varför, men man sätter ju på elektroder genom att först sandpappra på huden, sedan sätta dit dom & tejpa fast dom. Måste ju ha med att det kan ta loss dom, eller störa på något annat sätt att göra.

  Gilla

 4. Svaret är metall. Finns nästan ingen bh som inte har någon metall alls. Kolla och bli förvånade när ni tittar närmre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s