Är det Kenza som modellar IvyRevel nu?

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 08.57.07

När Kenza startade upp IvyRevel så berättade hon att det inte var HON som skulle stå som modell för märket utan de har hela tiden använt sig av externa modeller.
Nu, på senaste plåtningen i Sydafrika verkar hon gjort en helomvändning och står återigen själv framför kameran i nya kollektionen.

Varför tror ni hon ändrat sig? Tror ni de behöver de spara in på kostnader eller har hon kanske insett att hon inte kan hitta en bättre marknadsföringsstrategi än sitt eget face?

5 reaktioner till “Är det Kenza som modellar IvyRevel nu?

 1. Hej kan du skriva om att juliaofsweden dricker alkohol ute och klubbar trots att hon är under 18? Senast syndes hon till på vapiano och drack vin, flera ifrågasätter henne och det går rykten om falskt legg.
  (Detta är ju olagligt isf och bör anmälas?) Många är oroliga, och andra yngre avundas och vill ha tips från henne om ”vart man kan dricka” som minderårig och detta ser jag ganska allvarligt på.

  Sedan, skulle vara intressant om du även kan kontakta vapiano för en komentar kring det hela.
  Dem riskerar att förlora sitt alkohol tillstånd genom att servera alkohol till minderåriga. Iomed att julia även har gått ut med att hon har alkoholproblem sedan 14 års ålder för att klara av sin vardag så är det ju inte heller så bra av kedjan att servera henne.

  Gilla

  1. Det värsta, enligt mig, är att min första tanke är: ”det är säkert bara för att provocera”. Inte kollat hennes blogg så kan inte uttala mig egentligen. Att dricka som minderårig är för mig ingen big deal. Falsklegg och alkoholproblem är dock aldrig ok. Har hon alkoholproblem så bör hon få hjälp, också om hon använder sig av falsklegg. Är alltid för att prata med personen problemen rör först, innan man springer iväg och anmäler. Och det är inte alltid som utestället har koll på typ bloggare och deras ålder. Dock borde dörrvakt o.d. kunna se ett falsklegg.

   Gilla

   1. Jag har dock inte anmält henne så du kan va lugn. Jag bara påstod att det bör man göra, moraliskt sätt fast ifrån hennes familjs/vänners perspektiv om dem anser det är vad som behövs.

    Gilla

 2. Haha så rolig blogg! Gillar verkligen att du skriver med glimten i ögat.
  Tycker att du borde skriva inlägg om bloggarna och deras fd pojkvänner (som uppföljning på deras dåliga mindre lyckade karriärsatsningar) typ blondinbella – marcel, nils, odd, kenza – anthony, den grekiska killen, aleks?? 🙂 Med bilder osv. Keep up the good work!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s