Nu är det Kissies tur att näcka..

Kissie är i Åre för att åka skidor och bjuder sina läsare på en nakenbild på balkongen. Minusgrader plus nakna tuttar = förmågan att skära i glas. Hehe..

Nu har Kissie tagit bort bilden från sin blogg och kvar finns några mellanmjölksbilder från frukosten.

Är detta Kissies sätt att provocera sina läsare och få klick medan hon är i backen och swoosh swoosh’ar?

Jag tycker bilden är vacker och inte alls varken porrig eller provocerande men jag har en känsla av att alla inte kommer hålla med mig där.
B113EA0B-A9F1-4DBB-B58C-D9708A30CF30iphone_photo

7 reaktioner till “Nu är det Kissies tur att näcka..

 1. Hon var kanske fortfarande lite småfull eller fnittrigt bakis på morgonen och tyckte det var en bra idé och sedan ångrade hon sig… Kanske upptäckte hon att hon ser väldigt kobent ut på bilden… Tittar man noga så ser det ut som att hon ändå hann med att photoshoppa bort en del av midjan… för så där smal kan den väl inte blivit helt plötsligt??

  Gilla

 2. Skriver en kommentar till för att testa om det är så att samma ”symbol” tv om namnet kommer upp igen… Ser att det är samma ”symbol” på en annan kommentar jag lämnade för några dagar sedan… Smart av dig isf – då kan ingen skriva en massa kommentarer i olika alias. Men frågan är: när bloggen växer och det blir fler som kommenterar – kommer ”symbolerna” att räcka till för alla??

  Gilla

  1. Hej.. Menar du de där färgglada rutorna med mönster? Det är något som WordPress står för tror jag.. Jag håller på att flytta över bloggen till en annan server och då tror jag de försvinner..
   man kan tydligen logga in med sitt wordpresskonto om man vill kommentera och då dyker ens profilbild man har på WordPress upp istället för ikonen..
   Jag tror – men är inte säker – att WordPress går på IP-nummer..

   Gilla

 3. Synd att hon fortfarande redigerar sig smalare. Hoppas det var därför hon tog bort bilden, att hon insåg att det var onödigt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s